XII. Virágos Félegyházáért városszépítő felhívás

Esemény kezdete:
2022. május 7. szombat
Esemény vége:
2022. május 31. kedd
Helyszín:
-

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Móra Ferenc Közművelődési Egyesület Csányiné Pap Andrea polgármesterné fővédnökségével

2022-ben 12. alkalommal hirdeti meg a VIRÁGOS FÉLEGYHÁZÁÉRT felhívását.

 Jelentkezési feltételek

Aki jelentkezhet: magánszemély, közösségek, vállalkozások, vendéglátóhelyek, intézmények (óvodák, általános és középiskolák, kulturális és szociális….), unoka nagymama kertjével – és fordítva. Bárki, aki úgy érzi, hogy szívesen megosztaná szép környezetének élményét másokkal is.

Amivel jelentkezhet: virágos kerttel, konyhakerttel, balkonnal,  ápolt zöldfelülettel, bármilyen kertrészlettel, ötletes, kedves növényalkalmazással …

Jelentkezni lehet 2022. május 31-ig a kitöltött jelentkezési lap leadásával a városi könyvtárban, a művelődési központban  és a Tourinform Irodában. A jelentkezési lap beszerezhető a fenti helyeken és letölthető a www.kiskunfelegyhaza.hu, ill. a www.psvk.hu  honlapról. Kérjük, ügyeljenek a pontos kitöltésre!

Értékelés: a szervezők június 7-től –  egyeztetett időpontban – tekintik meg a kerteket.  A látogatás egyben beszélgetés is, ahol a kert művelése során szerzett tapasztalatok is megoszthatóak. Fontos, hogy a jelentkező bemutassa a kertet, ennek hiányában, az nem kerül értékelésre. A felhívás célja, hogy a szerzett tapasztalatok megoszthatók legyenek, így a város környezetkultúrája valóban közkinccsé váljon.

Egy kert minden évszakban tud szép lenni, ezért augusztus 15-ig várjuk a kertekről készült fotókat. Fotók beküldése nem kötelező, ez csupán segít megismerni a zsűrizés időpontjában nem látható értékeit a kertnek.A beküldött, jól sikerült fotókat összegyűjtjük és a későbbiek során szeretnénk azokat valamilyen formában megosztani a város közösségével. A fotókat – legfeljebb 3-5 db – a psvk@psvk.hu e-mail címre küldjék meg. Csak fotókkal nem lehet pályázni!

A díjátadásra és egy közös beszélgetésre várhatóan 2022. szeptember 17-én  kerül sor a városi könyvtár belső udvarában.

További információ: Nagy Ágnes városi főkertész 06/20 388 6663

Várjuk nevezéseiket a Virágos Félegyházáért városszépítő felhívásunkra!

Megszakítás